nyt_banner

Guangzhou Orio-optræden på Shanghai International Unattended Retail Exhibition 2018

Guangzhou Orio på Shanghai International Unattended Retail Exhibition 2018

Den 17. august 2018 sluttede den tre-dages 2018 Shanghai International Unattended Retail Exhibition officielt.Mere end 100 udstillere var samlet på Shanghai New International Exhibition Center, og scenen var vidunderlig.Som en ny producent af smart udstyr til detailhandel, bragte Guangzhou ORIO sin egen Gravity Roller Shelf, automatiske cigaretskubbere, hyldeskubbersystem og andre produkter til denne udstilling for at hjælpe Kinas smarte detailindustri og efterlod et dybt indtryk på kunder, der kom til udstillingen.

Guangzhou Orio Technology Co., Ltd., beliggende i Guangzhou, Guangdong, har en registreret kapital på 10 millioner yuan, en produktionsbase på 10.000 kvadratmeter og mere end 200 ansatte.Det er en højteknologisk virksomhed, der integrerer produktudvikling, produktion og salg.

På udstillingsstedet var udstillingsområdet Guangzhou Orio fyldt med mennesker, og det var meget livligt.Orio-personale introducerede specifikationerne og anvendelsesscenarionerne for Gravity Roller Shelf til udstillere.Med sin fremragende tekniske styrke, professionelle og ansvarlige personale og fremragende produktkvalitet er Guangzhou Orio blevet meget anerkendt af udstillere.

Guangzhou Orio-optræden på Shanghai International Unattended Retail Exhibition 2018
ny (1)

Guangzhou Orio, produktions- og salgstjenester dækker Taiwan, Kina, Asien, Europa og USA.På nuværende tidspunkt omfatter virksomhedens uafhængige forsknings- og udviklingsprodukter Gravity Roller Shelf, automatiske cigaretskubbere, hyldeskubbersystem og andre supermarkedsprofiler og private tilpassede tjenester for at imødekomme de fleste kunders produktbehov.På udstillingsstedet kom også udenlandske udstillere hertil, som fuldt ud anerkendte og bekræftede Orios avancerede innovation og produktkvalitet.

Guangzhou Orio har vundet meget på Shanghai International Unattended Retail Exhibition 2018, vandt ikke kun vores virksomheds anerkendelse fra flertallet af udstillere, men følte også dybt den innovative evne i Kinas smarte detailhandel på denne udstilling.Kvalitet og service er formålet med vores virksomhed fra start til slut.I fremtiden vil vores virksomhed fortsætte med at fokusere på nyt detailudstyr såsom tyngdekraftsrullehylde og er forpligtet til at blive en udstyrsproducent med den bedste produktkvalitet og den mest komplette service i Kina og endda i verden, og hjælper Kinas smarte detailindustri. og nå en ny højde for Kinas smarte detailhandel.Gør din del.

ny (2)

Fremtiden kommer, Orio gå med dig.


Indlægstid: Jun-03-2019